Företaget

DN:s Måleri startades 1996 av Daniel Nilsson. I början hade företaget två anställda och de allra flesta uppdrag kom från Ståhls Fastigheter och Finspångs Byggnadsreparationer. Företaget arbetade för att utöka kundstocken, och detta medförde att företaget växte. I dagsläget har företaget 10 anställda målare.

Förutom traditionella måleriuppdrag har personalen erforderlig utbildning för arbeta med fogfria golv mot industrin, våtrumsmåleri och epoxiprodukter. Personalen har dessutom genomfört utbildningen SSG Entré, vilket är Sveriges ledande och mest populära säkerhetsutbildning för entreprenörer inom industrin.

DN:s Måleri eftersträvar hög kundnöjdhet och satsar på mervärden för kunden. Trevligt bemötande, lyhördhet för kundens önskemål, punktlighet och hög kvalitet på utförda uppdrag är några delar alla medarbetare är noggranna med.

Bostadsbolag, industriföretag och byggindustrin är företagets främsta uppdragsgivare, men även arbeten mot privatpersoner är vanligt förekommande. Det regionala arbetsområdet är i huvudsak Finspångs kommun, Norrköping och Skärblacka.